Injectables

Uw cosmetisch arts Dr. Peter Driessen (komt regelmatig bij ons in de salon langs)

Dr. P.Driessen is volledig gespecialiseerd in injectables en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

 

 

Eerst overlegt u met Dr. Driessen omtrent uw wensen en verwachtingen d.m.v. een persoonlijk gesprek. 

Afhankelijk van het soort rimpeltje zijn er diverse mogelijkheden om een rimpel te behandelen. Biologisch afbreekbaar en tijdelijk:

Botox / Dysport (voor het ontspannen van spieren in het gelaat die m.n. de verticale frons, de horizontale frons en de kraaienpootjes veroorzaken. Ook heeft dit middel vaak een gunstig effect op hoofdpijn die door spierspanning wordt veroorzaakt)

• Hyaluronzuur ( is een tijdelijk middel dat hooguit een jaar resultaat geeft. Het is m.n. geschikt voor hen die flexibel willen blijven in de resultaten van de aanpassingen in het gelaat. Wij werken met verschillende merken Hyaluronzuur. In overleg met de cliënt kiezen wij voor een bepaald product. Hyaluronzuur is een volledig biologisch afbreekbare rimpelvuller/contourverbeteraar. Hyaluronzuur is een normaal bestanddeel van het menselijk lichaam o.a. te vinden in bindweefsel en kraakbeen. Wij werken met 5 soorten hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit. Van hele dunne hyaluronzuur voor kleinen rimpeltjes tot hele stevige waarmee wij zelfs een liquid facelift kunnen doen. Ook is er een hyaluronzuur voor lipvergroting. De hyaluronzuren waar wij mee werken zijn FDA goed gekeurd, dat wil zeggen goedgekeurd in Amerika waar de eisen nog véél strenger zijn dan in Europa) 

Welke rimpels en plaatsen komen in het meest voor behandeling in aanmerking?
• Verticale fronsrimpel
• Neus-lippenplooi
• Mondhoeken die verzonken zijn.
• Kraaienpootjes
• Dwarse frons
• Verticale lijntjes bij de lippen
• Dwarse huidplooi op de kin
• Vermoeidheidslijnen
• Acne-littekentjes
• Verzonken littekens
• Wanglijnen
• Lipvergrotingen (en verbetering cupidobogen)


Het tarief van de behandeling hangt af van de hoeveelheid te gebruiken materiaal, bijvoorbeeld een volle injectiespuit waarvan 60% nodig is, wordt ook voor dat deel afgerekend.

Behandeling
De duur van een behandeling bedraagt ongeveer 30 minuten. Lokale verdoving is mogelijk, maar meestal niet noodzakelijk. Tijdelijk kan enige roodheid of zwelling dan wel een blauw plekje na het injecteren zichtbaar zijn. Na de behandeling koelen met ijs en het gebruik van een verzachtende zalf als Amica geeft verlichting. Vermijdt verder de eerste 2 weken na de behandeling intensief zonlicht. Bij de na controle wordt het resultaat beoordeeld en kan zo nodig een aanvullende behandeling plaatsvinden. Overigens is de arts tussentijds bereikbaar voor eventuele vragen dan wel een consult.

Mail ons of bel naar de salon om uw afspaak in te plannen.

De meest voorkomende behandelingen en de gemiddelde kosten per behandelsessie voor rimpel-opvulling:

-Verticale frons opvullen €100 tot €200

-Neuslippenlijnen €300 tot €450

-Mondhoeken €300 tot €450

-opvullen wangen €300 tot €500

-liplijntjes €50 tot €200

-lipvergroting €100 tot €300 per lip

Openingstijden

Maandag:     9.00 - 18.00

Dinsdag:       9.00 - 18.00

Woensdag:   9.00 - 18.00

Donderdag:  9.00 -  20.00 

Vrijdag:         9.00 - 18.00

Zaterdag:      9.00 - 15.00

Zondag:        Gesloten

 

 

DNA

Haaksbergerstraat 99-101

7513EK Enschede

 

tel: +31-(0)53-4786836

whatsapp +31-642448317

Met Facebook verbinden